WhatsApp aduce noi modificări menite să facă mai plăcută exprimarea prin mesaje text. 

Whatsapp a introdus o nouă funcție pentru utilizatorii de telefoane Android și iOS, care aduce un plus de interactivitate și expresivitate în conversații. 

Această actualizare constă în implementarea de stickere contextuale, care apar direct deasupra câmpului de mesaj.

Versiunile beta cele mai recente pentru Android și iOS au dezvăluit această nouă caracteristică. 

Utilizatorilor aplicației WhatsApp li se afișează un pop-up cu sugestii de stickere care se potrivesc contextului mesajului pe care îl scriu. 

Această funcționalitate le permite utilizatorilor să își exprime mai bine emoțiile și să adauge un plus de amuzament în conversații.

Noi schimbări la WhatsApp. Milioane de utilizatori din România sunt vizați

Pe lângă aceasta, Whatsapp pare să lucreze și la alte îmbunătățiri ale aplicației. Este în curs de dezvoltare o nouă opțiune care va permite utilizatorilor să filtreze chat-urile pe baza categoriilor. Astfel, ei vor putea să vizualizeze chat-urile necitite, cele personale și cele de afaceri separat, facilitând organizarea și gestionarea conversațiilor.

Articolul precedentHoroscop 19 iulie – Două zodii sunt lovite de noroc dar ar putea să rateze șansa vieții lor – Mare atenție
Articolul următorDieta de vară – Exemplu de meniu pentru o zi din cea mai benefică dietă – În șase săptămâni scapi de grăsimi