Meteorologii anunţă temperaturi uşor mai mari decât cele normale, în următoarele patru săptămâni, în cea mai mare parte a ţării, iar precipitaţiile vor fi abundente doar săptămâna aceasta, ulterior urmând să aibă valori apropiate de cele obişnuite în această perioadă.

Săptămâna 19.06.2023 – 26.06.2023

– Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor.

– Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile estice, sud-estice şi local în cele centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 26.06.2023 – 03.07.2023

– Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

– Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Săptămâna 03.07.2023 – 10.07.2023

– Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

– Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 10.07.2023 – 17.07.2023

– Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

– Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

Articolul precedentPericolul uriaș din apa îmbuteliată în sticle de plastic
Articolul următorVreme extremă, grindină de mari dimensiuni și viituri puternice – Oamenii sunt disperați, gospodării și terenuri distruse – VIDEO