Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor, astfel că valorile termice se vor situa în jurul celor normale. Cerul va fi mai mult senin, mai puțin după-amiaza și sera, în regiunile centrale, nordice și nord-estice precum și zona montană unde vor fi înnorări temporare și izolat ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice. Vântul va avea ușoare intensificări pe parcursul zilei în nord-estul teritoriului și în nordul Carpaților Orientali.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade.

În București vom avea vreme frumoasă. Pe fondul unui cer mai mult senin, temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

La munte vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara când, pe alocuri în Carpații Orientali și izolat în restul masivelor, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

Și la mare vremea va fi predominant frumoasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 21 și 24 de grade. 

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: „Am obținut încă un succes important în fața CNA. 300 de mii de euro sunt blocați în conturile instituției”
Articolul următorCompaniile din energie nu mai vor plafonarea prețurilor: „Formula de calcul trebuie să reflecte în mod corect evoluţiile pieţei”