Vremea se încălzește în acest weekend, iar temperaturile vor urca până la 32 – 34°C. Duminică, sunt așteptate însă furtuni și averse în mai multe regiuni din țară.

Weekend-ul începe cu vreme frumoasă. Vineri, 30 iunie, temperatura va atinge 23 – 28 de grade în nordul și centrul țării, 26 – 30 de grade în vest și nord-est, și 27 – 31 de grade în regiunile sudice. Câteva averse slabe vor fi posibile doar izolat, în nord-est și în zonele de munte.

Sâmbătă, vom avea parte de vreme frumoasă și însorită în toată țara. Doar după-amiaza sunt așteptate câteva averse izolate, cu precădere în Banat, Crișana, Oltenia și în zonele de munte.

Deși dimineața va fi destul de răcoare, în cursul zilei mercurul din termometre va urca până la 30 – 34 de grade în zonele de câmpie din sud și est, în timp ce în nord, vest și centru se vor înregistra între 26 și 30 de grade.

Duminică, vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată în mare parte din țară. Local, se vor semnala averse torențiale însoțite de descărcări electrice, iar cantitățile de apă pot atinge până la 20 – 30 l/mp.

La prânz, se vor înregistra între 29 și 33 de grade în estul țării, unde șansele de ploi și furtuni vor fi mai mici, iar în restul teritoriului vor fi între 23 și 28 de grade.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorGuvernul elimină scutirile de taxe din IT și construcții – SURSE: Toți angajații vor plăti contribuția la sănătate