Un român a început să plângă după ce şi-a vândut Dacia pe care a avut-o timp de 34 de ani şi de care a avut grijă “ca de icoană”, scrie Antena 3

Povestea românului, un bărbat din Braşov cunoscut pentru faptul că avea grijă “ca de icoană” de maşina sa, a început în 1989, atunci când şi-a cumpărat autoturismul. 

De 34 de ani, acesta s-a îngrijit de “bătrâna” Dacie şi a făcut tot posibilul ca aceasta să continuă să meargă pe şoselele din România.

Astăzi, bărbatul s-a văzut nevoit să îşi la revedere de la “dragostea” sa pe patru roţi, iar cel care a cumpărat-o a filmat momentul despărţirii şi a postat apoi imaginile pe TikTok.

În momentul în care a realizat că a vândut Dacia şi că va rămâne fără ea, bărbatul din Braşov a început să plângă. Reacţia cumpărătorului a venit imediat, iar acesta a coborât din maşină şi s-a dus direct la fostul proprietar pe care l-a luat în braţe.

Pe TikTok, clipul video a adunat peste un milion de vizualizări în mai puţin de 8 ore, precum şi peste 85.000 de aprecieri.

Video cu momentul sfâșietor, AICI

 

 

Articolul precedentȘalupă a Gărzii de Coastă, scufundată de o barjă ucraineană, pe brațul Chilia
Articolul următorCând apar căpușele și cum le poți evita. Cum poți scăpa de ele