UNTOLD se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland și Glastonbury, iar în clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri ale lumii, festivalul de la Cluj-Napoca ocupă locul 6, potrivit organizatorilor.

Festivalul UNTOLD a obținut o performanță extraordinară în clasamentul anual realizat de publicația britanică DJ Mag, care evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume., potrivit Mediafax.

Clasamentul este construit pe baza voturilor primite de la entuziaștii de festivaluri, reflectând astfel popularitatea și impactul acestor evenimente.

UNTOLD a pus România pe harta celor mai mari evenimente

În acest an, festivalulul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente a reușit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, UNTOLD fiind într-o companie selectă, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

Festivalul UNTOLD a devansat festivaluri cu tradiţie precum Lollapalooza, Sziget, Amsterdam Music Festival, Sunburn, Burning Man, Parookaville sau Mysteryland.

De asemenea, UNTOLD a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume.

Și festivalul Neversea a fost votat de fani în Top 100 Festivals. În acest an cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, Neversea urcă 10 poziții în clasamentul DJ Mag și ocupă locul 41.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentÎncepe Festivalul Național de Muzică Ușoară ,Mamaia”, ediție aniversară 60 de ani 
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET