Foarte mulți oameni simt o ușoară invidie atunci când au impresia că rămân în urmă în timp ce alții reușesc. Însă acest sentiment este foarte puternic în cazul nativilor unor zodii, față de alții.

Nativii câtorva zodii se fac remarcați printr-o invidie uriașă în momentul în care cei din jurul lor reușesc și nu sunt ei cei care au succes. 

S-ar putea să sărbătorească realizările prietenilor lor, pentru că sunt fericiți pentru ei, dar există și o anumită invidie acolo.

Iată care sunt zodiile care ajung să-i invidieze pe alții atunci când reușesc.
 

BERBEC

Tu vrei să fii cel mai tare din toate timpurile. Când alți oameni reușesc, îi vei felicita, dar în interior simți că ai eșuat.

Te învinovățești pentru că nu îți îndeplinești propriile așteptări. Nu obții rezultatele pe care sperai să le vezi, dar din moment ce alți oameni sunt capabili să-și împlinească visele, simți că dai greș undeva.

Însă asta nu este neapărat adevărat. Fiecare om are propria lui călătorie. Fiecare se mișcă în ritmul său.

S-ar putea să faci totul bine, dar trebuie să ai răbdare pentru a vedea acele rezultate pe care ți le dorești.

 

FECIOARĂ

Ești o perfecționistă, așa că ai așteptări extrem de mari de la tine. Când îi vezi pe alții reușind în timp ce tu ești blocată, te simți îngrozitor. Simți o mare dezamăgire și simți că ai parte de un eșec.

Nu înțelegi ce faci atât de greșit și cum ei se descurcă mult mai bine decât tine când lucrezi atât de mult în fiecare zi.

Dar nu poți continua să te compari cu alți oameni din jurul tău. Doar pentru că au cunoscut succesul mai devreme decât tine nu înseamnă că îți sunt superiori. Nu înseamnă că valorează mai mult decât tine.

Trebuie să încetezi să-ți echivalezi productivitatea cu valoarea, deoarece ești specială indiferent dacă vei atinge sau nu acele vise.

 

SCORPION

Când Scorpionii devin geloși sau invidioși, devin liniștiți, misterioși și neliniştiți.

Ei se simt neputincioși când îi văd că celorlalși le merge mult mai bine decât lor.

Iar ei nu vor munci din greu când vor observa succesele altora, dar vor continua să se consume permanent, scrie timesofindia.com.

 

CAPRICORN

Ești mereu dur cu tine. Te învinovățești și pedepsești ori de câte ori simți că eșuezi într-o anumită zonă a vieții tale.

Acesta este și motivul pentru care îți este atât de greu să-i vezi pe alții cum reușesc în timp ce tu simți că stai pe loc. Ești fericit pentru ei, dar nu înțelegi de ce ai pot și tu nu.

Cu toate acestea, există suficient succes pentru toată lumea. Alți oameni care reușesc nu îți pot lua ție șansa de a reuși.

Cu toții putem să ne atingem visurile, cu toții putem trăi vieți fericite și împlinite. Viața nu este o competiție și trebuie să realizezi că nu rămâi în urmă, indiferent ce se întâmplă în jurul tău.

 

VĂRSĂTOR

Încerci din greu să te concentrezi pe propriul tău drum. Și te minți că nu îți pasă ce fac alții, dar, în secret, te doare să-i vezi că reușeșsc în timp ce tu simți că nu ești nici măcar aproape de a-ți îndeplini visurile.

Depui atât de mult efort în fiecare zi, așa că e groznic când crezi că nu ai rezultate.

Îți dorești ca nivelul tău de efort să fie direct proporțional cu nivelul tău de succes, dar viața nu este întotdeauna corectă.

Nu vei câștiga întotdeauna, chiar dacă ai muncit cel mai mult. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți. Trebuie să lupți în continuare pentru visul tău.

Asta e ceea ce te va face cel mai fericit. Nu poți lăsa pe nimeni altcineva să stea în calea ta. 

Sursa: eva.ro

Articolul precedentGuvernul își va asuma răspunderea pe pachetul de reformă fiscală
Articolul următorKlaus Iohannis, către Zelenski: “Vom continua să fim alături atât timp cât va fi nevoie, până la eliberarea întregului teritoriu al Ucrainei”