Schimbarea anotimpurilor are consecințe mult mai mari decât am crede, iar această perioadă de prag între lunile anului este una în care mișcările astrelor sunt foarte importante în viața noastră. Acestea vor dori să ne demonstreze că soarta nu lasă niciodată polițe neplătite, iar karma va lovi greu aceste trei semne zodiacale!

Poate că nici măcar nu ne dăm seama cum a trecut și această lună atât de repede, însă adevărul este că deja ne îndreptăm și spre finalul lunii august. Desigur, acest lucru înseamnă și trecerea într-un alt anotimp, dar schimbările din această perioadă sunt mult mai semnificative decât am bănui, scrie Click!

În această perioadă de prag între cele două anotimpuri, mișcările astrelor devin mult mai agitate, iar influența lor asupra vieții noastre va fi simțită mult mai puternic decât de obicei! Iar pentru trei semne zodiacale, acest lucru nu este deloc unul bun!

Cele trei semne zodiacale care se vor confrunta cu situații neplăcute
Pentru aceste trei zodii, astrele vor încerca să „corecteze” balanța sorții, demonstrând că Universul nu lasă nicio poliță neplătită. Dacă nativii acestor semne au crezut că au scăpat de consecințele comportamentului lor, vor vedea cât de mult s-au înșelat, de fapt!

Berbec

Nativii acestei zodii pot să creadă că modul neplăcut în care se comportă cu cei din jurul lor, mai ales la locul de muncă, este unul complet normal. Cu toate acestea, astrele le vor demonstra că trebuie să învețe puțin respect, la finalul acestei luni! Berbecii se vor confrunta cu multe probleme la locul de muncă, iar niciunul dintre colegii lor nu va dori să îi ajute. În funcție de cât de agresivă a fost atitudinea lor, nu este exclus ca această perioadă să se încheie cu pierderea jobului.

Pești

În general, nativii din această zodie sunt prietenoși și calmi, însă acest lucru nu este o regulă absolută. Dacă Peștii au avut o atitudine plină de sarcasm și dezinteres față de cei din jur, karma se va întoarce rapid împotriva lor, la finalul lui august. Potrivit mișcărilor astrelor, nu este deloc exclus ca aceștia să întâmpine unele dificultăți financiare destul de serioase, peste doar câteva zile.

Săgetător

Nativii din Săgetător vor învăța cum să îi aprecieze cu adevărat pe cei din jurul lor, la finalul acestei luni. Karma nu este deloc una blândă cu această zodie, iar diversele lor gesturi și vorbe, care au provocat suferință celor din jur, se vor întoarce în forță, împotriva lor. După mișcările astrelor, este foarte posibil ca Săgetătorii să guste propriul medicament, la finalul acestei luni.

Articolul precedentVremea 24 august. Vreme mai răcoroasă și ploi în unele regiuni
Articolul următorProtest spontan la ANAF, inclusiv la Trezorerii. Protestul are loc la ANAF după ce Coaliția a refuzat promisiunile făcute de Boloș angajaților