O fată de 14 ani a căzut în Dunăre de pe o plută improvizată și a fost găsită decedată în apele fluviului după zeci de ore de căutare, relatează Realitatea PLUS. Vă avertizăm, detaliile ce urmează vă pot afecta emoțional!

Fata de 14 ani cautata mai bine de 12 ore, dupa ce a cazut in Dunare, a fost gasita fara suflare. Copila plecase cu doi prieteni pe o plută improvizată, dar distracția s-a transformat într-o tragedie fără margini, care i-a socat pe apropiati. Cei doi prieteni ai fetei au reusit sa se salveze, insa adolescenta a murit inecata. Vă avertizăm că detaliile care urmeaza vă pot afecta emoțional! 

O adolescentă de 14 ani a intrat vineri după-amiază în Dunăre, în zona localității Cetate, ca să facă baie, și nu a mai ieșit. În urma apelului la 112 a început căutarea acesteia cu echipe specializate.

Adolescenta a fost căutată apoi de scafandrii din Dolj și Olt și de un elicopter SMURD până la căderea serii. Sâmbătă, când a fost reluată misiunea de căutare la Cetate, trupul fetei a fost găsit. 

Vineri seara pompierii doljeni au intervenit pe fluviul Dunărea cu o barca încadrată cu echipaj de căutare salvare, elicopterul SMURD și o ambulanță SAJ, în localitatea Cetate, pentru căutarea unei persoana de sex feminin posibil înecată. La fața locului au venit și scafandrii de la ISU OLT.

Adolescenta a vrut să se scalde și a mers alături de mai mulți copii pe Dunăre, cu o plută improvizată. Ajunși în largul fluviului, fata a căzut de pe acea ambarcațiune și nu a mai ieșit la suprafață. Ceilalți doi copii au reușit să se salveze singuri după ce au înotat până la mal, unde au strigat după ajutor.

Copila de 14 ani a fost căutată până la lăsarea nopții cu barca, mai mulți pompieri și localnici, inclusiv cu un elicopter care a survolat toată zona. În cele din urmă, fata a fost găsită fără suflare în Dunăre.

Tragedia a îndoliat întreaga comunitate.

Articolul precedentPatronul azilului din Mureș și 2 complici, arestați preventiv pentru ororile care au îngrozit România
Articolul următorFCSB s-a impus cu emoții la Galați, 2-0 cu Oțelul