60 de copii din centrele de plasament din Găvojdia și imprejurimi s-au bucurat de a doua ediţie a Crăciunului de vară. Acțiunea a inclus ateliere educative despre științele vieții, sănătate orală, măsuri de prim ajutor, educație rutieră și educație moto pentru copii, scrie Radio Timișoara.

Iniţiativa aparţine Doomstriker LEMC Banat şi Akademika Banat – Universitatea de Științele Vieții, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș Timiş. Unul dintre participanții speciali a fost campionul mondial de MMA și finalist la Survivor Romania, Alin Chirilă.

Acesta le-a vorbit tinerilor despre încercările grele prin care a trecut și cum prin muncă și perseverență, pornind de la nimic, se poate construi un viitor și o carieră de succes.

Copiii au primit pachete cadou și cărți. Alimentele au fost puse la dispoziție de Universitatea de Științele Vieții Timișoara şi gătite de bucătarii voluntari. Programul s-a încheiat cu un meci de fotbal pentru toată lumea.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorKlaus Iohannis, mesaj cu prilejul Centenarului Mausoleului Eroilor de la Mărăşeşti: „Conflictul militar din vecinătatea graniţelor noastre ne aminteşte ororile războiului”